”Kontiolahden kasvussa puolet liikaa” Johan oli taas Karjalainen repäissyt otsikon. Liikaa mitä? Liikaa Joensuun päättäjille? Liikaa Karjalaiselle? Kyllä taas rajanaapuria kismittää. Kuinka mielellään se liittäisikään itseensä Kontiolahden veronmaksajat. Älkää Joensuulaiset huoliko. Teidän automarketteja me pyöritämme ilomielin, teidän työvoimapulaa me lievennämme osaltamme.  

Minkäs Joensuu mahdat, että Kontiolahteen muuttavat tuntevat saavansa elämisenlaadun parannusta enemmän täältä kuin kaupungin melusta. Ja Kontiolahdessa on ymmärretty että lapsiperheisiin satsaamalla saadaan veronmaksukykyisiä asukkaita. Mitä tekee Joensuu samaan aikaan? Lakkauttaa muutaman alakoulun ja rakentaa möhköhallin. Sitä saa mitä tilaa!

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kontiolahden keskustan K- kauppa lakkauttaa palvelevan lihatiskin! Samalla se taitaa lakkauttaa itsensä. Sääli, sillä siitä on saanut hyvät lihat. Ehkä niiden kate ei ole kovin korkea ollut, mutta mieluusti olisi suonut lihapalvelun jäävän ja sen sijaan muutoksia kassalle. Nyt eräiden nyrpeäilmeisten rouvien takia sinne ei viitsi mennä. S- kaupan väki vetää siinä pidemmän korren.

Saa nähdä milloin Spar pistää pöngän ovelle. Kohtahan se on S- ryhmän omaisuutta. Siinä olisi sitten hyvät tilat ravintolalle.

 

Outoa että Kontiolahden kokoisessa kylässä ei ole kunnon raflaa. Onhan se tietysti nallenpesä, mutta se ei ihmisiä houkuttele jo ihan kokonsa vuoksi. Olisi edes karhunpesä. Vai ovatko kontiolahtelaiset niin kaksinaismoraalista väkeä että oman kunnan ravintolassa ei passaa viinaa juoda? Ennemmin ryypätään kotona tai Joensuussa. Taksi tuo ja taksi vie!