Ideal-mainos ei pettänyt taaskaan Kontiolahden kuntatiedotteessa. Yhtä tyylikäs kuin ennenkin. Mutta sitä alkaa rasittaa uudistamattomuus. Kunnanjohtajakin voisi päivittää kuvansa!

Laajempi katsaus ko. firman esitteisiin ja mainosmateriaaliin paljastaa että kaikki ovat hyvin samanlaisia. Mainosala on hektistä, tuleen ei saa jäädä makaamaan!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Lisäksi kuntatiedotteessa maistui puulta kunnanedustajien sisäinen kehuminen sekä virkamiesmäisyys sisällössä. Ymmärrettävää on tietysti että kyseessä ei ole viihde pläjäys, mutta asioita voi tiedottaa niin monella tavalla.

 

Taas Kontu iski nukan takaa ja sai päättävissä elimissä lävitse rahankerjuunsa! Nyt pistetään koko Jaamankangas lumen alle jo juhannukselta. Siinä missä Räsäsen pellon kaavoitusta perustellaan siitä saatavien rahojen tärkeyttä koulujen remontteihin. Toinen käsi kylvää rahaa pitkin kankaita.

 

Olen joskus lukenut että kunta- ja valtion veroeurojen keruu perustaa oikeutuksensa sille että niillä pidetään yllä yleishyödyllisiä palveluita ja toimintoja. Mitä yleishyödyllistä on lumenteossa? Saatikka kun sen käytöstä pitää vielä maksaa. Kahden seuraavan vuoden aikana jokainen Kontiolahden kuntalainen maksaa Kontun jäsenmaksua 10 euroa! Tahtoi tai ei!

 

Mutta Höytiäinen alkaa olla jäätynyt ja edelleen hymyilyttää. Menossa on talven parhaat pilkkikelit. Ai miksi? No, reiän teko on helppoa! Ottaa rannalta vauhtia ja hyppää tasajalkaa jäälle! Molskis!