Uusivuosi, uudet kujeet! Vai onko sittenkään? Kaikki skenaariot Kontiolahden osalta mitä joulukuussa kirjoitin taitavat toteutua jo tammikuussa. Kauppojen määrä keskustassa tulee supistumaan vaikka faktaa ei vielä ole, lihatiski loppui jo jne. Vielä kun paikallislehti vaihtuisi, niin hyvin menee! Perlos tuskin vielä ensivuonna menee Kiinaan, mutta viiden vuoden päästä ovia jo naulataan. Ken talonsa myyntiä Lehmossa harkitsee, pistäkäähän lihoiksi, saatte vielä hyvän hinnan ja talouteen uskovia sinisilmiä on pankista ulos lainarahakasan kanssa lappamassa.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kontiolahden paras urheiluväline liike on Enossa. Se ei tietysti olisi kovin suuri meriitti sillä täällä ei ole minkään sortin urheiluliikettä, mutta pistetään panokset kovimmiksi niin Pohjois-Karjalan paras ja joidenkin mielestä Suomen.

Ken hiihtimiä etsii kannattaa naapurikuntaan ajella, saa vielä bensarahansa eikä tarvitse ostaa sekundaa. Enon Erä- ja Urheilussa valikoimaa riittää ja hinnatkaan eivät itketä kun käytte ensin Joensuun kartelliliikkeissä niitä kysymässä. Mukava asioida liikkeessä jossa osataan ja palvellaan. Menestystä!