Hiljainen alkutalvi Kontiolahdessa, vaikka Perlos pistää porukkaa hankeen.

Ei auta Joensuulaisten iskeä pilkkakirvestä kun puolet pilkasta osuu omaan nilkkaan. Pellolle lentäneet taitavat mennä puoliksi kuntien kesken.

 

Mutta viikon kuumin keskusteluaihe on kunnassa koirapuisto. Voi kunta parkaa kun reilun 20 000 euron määrärahaa ei kesken kolmen vuoden budjettikautta löydy! Kyllä suurempiakin löytyy vieläpä pienempää kuntalaisjoukkoa koskevaan hankintaan tuonne kirotulle ah- stadikalle!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Ampumahiihdon mc- kisaillaan kunnassa ensikuussa. Mutta katsokaapa lippujen hintoja! Ei tarvitse arvailla meneekö kaupaksi, ei varmasti! Ei syytä huoleen. Katsojamäärät saadaan nousemaan rahtaamalla koululaiset värjöttelemään penkalle. Mielenkiintoista seurata taas jälleen kerran kuinka paljon kisat lisäävät majoittujia muualla kuin Joensuussa. Ainakin yhden ennakkomajapaikan väki on perunut tulonsa ja siirtynyt hotelliin iltarientojen äärelle.

Olympiafiaskon perusteella kehottaisin otsikoita repivää lehdistöä asettumaan majoitusten roskisten tiennoille seuraamaan minkä verran veripusseja, neuloja ja ampulleita sinne ilmestyy. On kuulemma ainakin aikaisemmin ollut! Ai niin, siitähän ei saa puhua ääneen… Tervetuloa Itävalta Kontiolahteen. Meillä ei tehdä poliisirynnäköitä!